infoCONSTRUCT
Sigla DA VINCI

DA VINCI

Producator tabla cutata pentru acoperisuri, tigla metalica, tabla acoperisuri

DESPRE NOI

Societatea Da Vinci Constanta, unitate cu personalitate juridica, se infiinteaza in anul 1995, la Registrul Comertului Constanta, sub nr. de ordine J13/3144/1995, cod unic de inregistrare RO 7969108. Inca din anul 1998 este dealer-ul grupului Joris Ide Belgia, si incepand din anul 2000 partener al Grupului Megaprofil.

In anul 2003 societatea isi recodifica domeniul de activitate, si principalul obiect de activitate se axeaza pe constructii, urmarind cresterea productivitatii, si calitatii lucrarilor efectuate, tinta careia i se subordoneaza toate celelalte masuri – investitii, facilitarea unor noi locuri de munca, angajand echipe de profesionisti in montaj etc.. Ca urmare in anul 2005 Da Vinci devine unic producator de tabla tip tigla si accesorii din Dobrogea, activitatea societatii fiind extinsa pentru a asigura īntreaga paleta de servicii (productie si montaj - tabla tip tigla (sistem complet acoperisuri), tabla cutata si aceesorii aferente, comercializarea si montajul halelelor industriale, deschizand atunci si primul punct de lucru in Jud. Tulcea; colaborand cu tot mai multe societati printre care se numara si Arabesque, Triton, Master Plast, Structuri din otel, Stabo sticky, Gunebo, Roof Art, Galeco etc. O data cu deschiderea punctului de lucru din Tulcea s-au creat relatii de parteneriat cu Societatea Star Service contribuind la realizarea constructiei acestei Societati.

In anul 2006 am incheiat un parteneriat cu societatea Zamil Steel cu sediul central in Arabia Saudita, pentru achizitionarea de structuri metalice cu dimensiuni mijlocii si mari de peste 5000 m2 , in vederea facilitarii constructiilor de hale metalice, executand numeroase lucrari, cum ar fi :

* S.C. ELECTROCOM IMPORT-EXPORT – Slava Cercheza
* S.C. NUBIUS GROUP SRL – Topalu
* S.C. INVEST POINT SRL – Com. Greci
* S.C. ANNA PRODUCTION SRL – Constanta
* S.C. B&M COMPANY SRL – Constanta…vezi portofoliu

Societatea Da Vinci are in prezent relatii de colaborare cu mai multe societati care distribuie, monteaza si vand produsele SC DA VINCI SRL
In prezent societatea Da Vinci are Sediul Social in Ovidiu – Constanta, avand un numar mediu de 100 de angajati, din care 30% personal cu studii superioare, ingineri, experti in constructii, 40 de constructori montatori specilizati in constructii metalice – hale industriale – acoperisuri – s.a.m.d .

In viitor societatea Da Vinci isi propune sa se extinda tot mai mult si sa deschida si alte puncte de lucru, sa incheie mai multe contracte de colaborare cu societati de proiectare in domeniul infrastructurii. Societatea are in proiect constructia altei hale de productie pentru largirea gamei de productie si pentru jgheaburi metalice, burlane etc. . Va incheia contracte de colaborare in vederea achizitionarii si vanzarii tuturor materialelor necesare lucrarilor de constructii.

DA VINCI va recomanda:

imagine
PRODUCATOR JGHEABURI DIN POLIESTER, PRODUCTIE JGHEABURI DIN PVC
Utilizare: Jgheaburi pentru lucrari mari. Avantaje: • Jgheaburile din poliester, fabricate din diferite materiale, sunt ideale pentru utilizarea in mediul industrial, sunt rezistente la acizi si baze, la ploi acide si lichide corozive, la rece si inghet (-40°C la +130°C), la averse si grindina. • Nu [...]
Cont expirat
Click aici pentru inregistrarile actualizate.

Publicitate
Firma DA VINCI
are 16835 afisari
© DA VINCI » Acasa | Produse | Servicii | Galerie foto | Contact
Producator tabla cutata pentru acoperisuri, tigla metalica, tabla acoperisuri